Favoriete Olijfolie van topchefs

De olijfolie van Valderrama dankt zijn unieke smaak onder ander aan de snelle verwerking.

De rijpe olijven worden direct na de pluk in bad gestopt, waarna deze niet worden geperst, maar op lage temperatuur gecentrifugeerd. Bovendien wordt de olie niet gefilterd, zodat aroma’s, vitamines en smaak optimaal behouden blijven. De kwaliteit is de reden waarom vele Michelinchefs Valderrama dagelijks in hun keukens gebruiken. Zo is Valderrama’s Arbequina, die smaaknoten draagt van groene appeltjes, vers gemaaid gras, limoen, mango en banaan, de perfecte partner voor salades, dressing en het glaceren van groenten. Uniek over vers fruit zoals gele meloen, ananas en banaan. Hemels bij witbrood.

Terwijl bij  het bakken en braden Valderrama’s Hojiblanca, die hoge temperaturen kan verdragen, met hinten van rucola, jong groen hout, liguster en een vleug tomaat, gerechten nog beter op smaak brengt.

2x 1/2 liter cadeau voor nieuwe abonnees!

www.valderrama.nl