STRRN Magazine nr. 01 

Dit de enige plek waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen. In het eerste nummer trappen we af met onder andere een uitgebreid interview met Michel van der Kroft, Ron Blaauw vertelt over zijn tweede passie, Servais Tielman presenteert zijn Signature Dish, Eric Swaghoven deelt een top recept, zes nieuwe Sterrenchefs stellen wij aan je voor en nog veel meer.  

In dit nummer

Michel van der Kroft

"Het echte verhaal wordt eigenlijk nooit echt goed verteld." 

In volle overgave neemt Sterrenchef Michel van der Kroft ('t Nonnetje**) je mee in zijn passie voor zijn vak, paling en Portugal. Ook vertelt hij hoe de liefde voor zijn vrouw letterlijk door het doorgeefluik in de keuken is ontstaan.

Ron Blaauw

Deze ster is niet alleen een Sterrenchef in zijn keuken. Ron Blaauw heeft een te gekke hobby in zijn vrije tijd.  

Servais Tielman

Showt zijn Signature Dish. 

Eric Swaghoven

Deelt een recept van hoge kwaliteit, zodat jij op sterreniveau kunt koken in eigen keuken.

De nieuwe sterren

Na de Michelin uitreiking heeft Nederland er weer vele nieuwe sterren bij. Je leert ze kennen in STRRN Magazine.



4x per jaar STRRN Magazine op je deurmat

Toegang tot STRRN.members 

Ontvang iedere uitgave ook digitaal


Exclusieve extra:  STRRN.members 

Wie zich abonneert op STRRN Magazine krijgt toegang tot de meest exclusieve content en tools van onze chefs, events, interviews, fotoreportages en meer.

  

Word abonnee

4x per jaar STRRN Magazine op je deurmat

✓Ontvang iedere uitgave ook digitaal, zodat je overal lekker kunt lezen

✓ Toegang tot reportages, video's en events exclusief voor members

De earlybird deal verloopt over:

Meest gekozen

29,00

1-JARIG ABONNEMENT

LANCERINGS ACTIE:
Geen €39,00 maar slechts €29,-

✔ 4x per jaar STRRN Magazine
✔ Toegang tot de STRRN community
✔ Eenvoudig opzegbaar 
✔ Digitaal beschikbaar

.

10

het laatste nummer

Let op:
bespaar meer dan €10 bij een abonnement

✔ 1x de meeste recente uitgave van STRRN Magazine
✔ Ontvang ook de digitale editie