fbpx

STRRN Magazine 

Dit de enige plek waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen.
 
Voor deze editie van het STRRN magazine zijn wij afgereisd naar Texel. Een prachtig en bijzonder Bourgondisch eiland met een eigen cultuur, gewoontes en gebruiken. Het boegbeeld van culinair Texel is natuurlijk topchef Jef Schuur. Een eigenzinnige ondernemer, die samen met zijn vrouw Nadine Mögling een eigen koers vaart in zijn, met een Michelinster bekroonde restaurant, Bij Jef in Den Hoorn.
Lees in deze nieuwste uitgave álles over in het interview dat wij met Jef hadden.

Jef Schuur
Restaurant Bij Jef*, De Hoorn Texel.

"Gewoon handjes uit de mouwen en gas op die lolly.

In deze uitgave onder meer:

Het bijzondere verhaal van Jermain de Rozario
Restaurant De Rozario*, Helmond.

“Ik doe alles op gevoel. Allés!”

Parels van Texel

Texel heeft veel te bieden. Nergens vind je zoveel eerlijke streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan het beroemde Texelse lamsvlees, de beste schapenkazen, Texels bier, kruidenbitters, verse asperges. Alles met nadruk op kwaliteit en respect voor de natuur. En als je in de buurt van de Waddenzee verblijft, hoef je zeker niet om te komen van de honger; het voedsel ligt er gewoon voor het oprapen. Hier kwamen wij achter tijdens onze wandeling langs het Wad met chef-kok Joram Timmerman van Het Kook Atelier in Den Burg.

Thee is hot! 

De theesommelier, hij bestaat echt! Maarten Riebeek is theesommelier bij restaurant Voltaire* in Leersum. Hij vertelt alles over thee bij het diner.

"Ga met groenten om alsof het vlees of vis is."

Luc Kusters, Bolenius*, Amsterdam.

Tien jaar geleden was het uitzonderlijk dat een topchef groente vooropstelde in zijn keuken. Sterrenchef Luc Kusters (Bolenius*) deed dat wel en vertelt ons waarom.

En verder in dit nummer:
Bourgognegek
Hoe wordt je als Bourgognegek wijnboer in de Bourgogne? Het verhaal van van Karel de Graaf, Neerlands grootste Bourgogne-specialist.
Recepten
Top-chef Tim Golsteijn (Bougainville*) presenteert een van zijn signatuurgerechten en Michel van der Kroft (‘t Nonnetje**) en Tonny Berentsen (De Kromme Dissel*) delen heerlijke recepten.
Wat gebeurde er?
Het laatste nieuws en ontwikkelingen.
(72 pagina's)

4x per jaar STRRN Magazine op je deurmat

Toegang STRRN
members 

Ontvang iedere uitgave ook digitaal

Exclusief:  STRRN.members 

Wie zich abonneert op STRRN Magazine krijgt toegang tot exclusieve content van onze chefs, events, interviews, fotoreportages en veel meer.

 

Word abonnee

4x per jaar STRRN Magazine op je deurmat

✓Ontvang iedere uitgave ook digitaal, zodat je overal lekker kunt lezen

✓ Toegang tot reportages, video's en events exclusief voor members

Meest gekozen!

39,00

JAAR
abonnement


✔ Toegang tot de STRRN Community
✔ Eenvoudig opzegbaar 
✔ Digitaal beschikbaar

Eerst proberen?

12,50

kwartaal abonnement


LET OP!
Bespaar meer dan  € 20,- bij een jaarabonnement

✔ Ontvang ook de digitale editie
✔ Maandelijks opzegbaar
 Handig als je liever eerst een uitgave wilt proberen