fbpx

Het laatste nieuws

Laatste nieuws

Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 43 -2019

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week. De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.  Deze week meesterwerkjes

Laatste nieuws

Sterrenchef boeken?

Een dertigtal Sterrenchefs hebben zich aangesloten om Haute Cuisine op locatie te brengen. Er bestaan vele boekingsbureaus voor bijvoorbeeld sprekers, artiesten en muzikanten. Sterrenchefs zijn nieuwe helden van deze tijd. Het boekingsbureau SterrenChef is hierop ingesprongen. Een Sterrenchef geeft evenementen een verrassende en culinaire meerwaarde. Denk hierbij aan een Sterrenchef ter plaatse bij bijvoorbeeld een

Laatste nieuws

Lekker 2020: Inter Scaldes opnieuw op nummer één.

Als eerste restaurantgids heeft Lekker de Top 100 beste restaurants van Nederland bekend gemaakt. Restaurant Inter Scaldes*** in het Zeeuwse Kruiningen is opnieuw de nummer één in de Top-100 van restaurantgids Lekker500. De tweede plaats is opnieuw voor De Librije*** van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle, en de derde plaats is dit jaar ingenomen

Laatste nieuws

De Parels van Texel

Texel heeft veel te bieden. Nergens vind je zoveel eerlijke streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan het beroemde Texelse lamsvlees, de beste schapenkazen, Texels bier, kruidenbitters, verse asperges. Alles met nadruk op kwaliteit en respect voor de natuur. Een voorproefje uit de nieuwe editie van het STRRN magazine: Klik hier om lekker te bladeren door de parels

Laatste nieuws

Sterrenrestaurant Blok's* in Amersfoort geeft Michelinster terug

Klanten liet zaak links liggen sinds ster Blok’s Restaurant in Amersfoort geeft zijn Michelinster terug. De eigenaars doen dat omdat de ster ‘een drempel betekende voor veel van onze stadsgenoten. Ze kozen ons wel uit voor bijzondere en feestelijke momenten, maar niet meer om ‘gewoon’ lekker te komen eten’, zeggen Marco en Ingeborgh Blok. Voorheen

Laatste nieuws

Sterrenchefs bundelen kennis en kracht in ‘Bon Chef!’

Terug naar de ambacht! Vijf topchefs willen de next generation chefs inspireren met mooie streek- en seizoensproducten en verschillende technieken. We maken ons druk om de plastic verpakkingen van ons eten – en terecht – maar staan we ook stil bij wat er in die verpakkingen zit? Hoeveel waarde hechten we echt aan de kwaliteit