Het laatste nieuws

Laatste nieuws

Sterrenrestaurant Eden opent culinaire Drive Thru

Culinaire Drive thru met knipoog naar fastfood Topchef Herman Cooijmans en gastheer Robin Groos openen woensdag 21 oktober een ware pop-up Culinaire drive thru op de Hurk in Eindhoven. Ze bundelen hun krachten met Pim Hoefs en Joulle Hermkens van Smaeckvermaeck. Het nieuwe STRRN Magazine verschijnt 21 november. Culinaire Drive thru met knipoog naar fastfood

Laatste nieuws

Guus Meeuwis en Dick Middelweerd: culinaire en muzikale vrienden voor het leven

 “Het is heerlijk om af en toe de pannen en het fornuis in te ruilen voor  een draaitafelen een mengpaneel. We spreken met Guus en Dick halverwege maart, enkele dagen na het besluit van de regering om de horeca te sluiten. Interview: STRRN Magazine #5Tekst: Kees BruinsFoto’s: Kosmos Uitgeverij Het was de bedoeling elkaar te ontmoeten

Laatste nieuws

Jonnie en Thérèse Boer openen bar in Zwolle

Jonnie en Thérèse Boer openen volgend voorjaar van een nieuw etablissement in Zwolle: Bar Senang.  Het wordt een bar waar Aziatische hapjes worden geserveerd. Het komt direct naast Brass Boer aan de Nieuwe Markt.              Het nieuwe STRRN Magazine verschijnt 21 november. Bar Senang opent in maart of april haar

Laatste nieuws

Michelin Inspecteurs klappen uit de biecht: opnieuw!?

De inspecteurs van de Michelin Gids zijn in mysterie gehuld. Anonimiteit zit in hun DNA. Toch willen ze u met deze rubriek een inkijk geven in hun leefwereld. Want dit moet hen van het hart: wat balen we van de nieuwe lockdown voor Nederlandse restaurateurs! De Nederlandse horeca gaat weeral volledig op slot. Of dit

Laatste nieuws

Corona maakt het spannend voor sterrenrestaurant Flicka: ‘Nul vet op de botten’

Restaurant Flicka schiet als een raket omhoog, maar kan door coronamaatregelen onmogelijk ontsnappen aan de zwaartekracht. Bron: Brabants Dagblad De succesvolle zaak op de dijk in Kerkdriel moet weer wekenlang dicht, net als alle restaurants en cafés. ,,Het is pittig, heel pittig. Het wordt spannend voor ons.” Eigenaren Thomas van Santvoort (38) en Merlijn van

Laatste nieuws

Sterrenrestaurant Joelia* gewoon open: 'De mensen zijn hier van harte welkom'

Alle restaurants zijn voorlopig vier weken dicht, behalve het Rotterdamse sterrenrestaurant Joelia. ‘Achterdeurtje’ Hotels mogen open blijven en eten serveren aan hun gasten. Met een slimmigheidje heeft topchef Mario Ridder letterlijk een achterdeurtje gevonden om toch zijn gasten te kunnen blijven verwennen: zijn restaurant aan de Coolsingel in Rotterdam zit in het pand van het