fbpx

Het laatste nieuws

Laatste nieuws

Sterrenchefs bundelen kennis en kracht in ‘Bon Chef!’

Terug naar de ambacht! Vijf topchefs willen de next generation chefs inspireren met mooie streek- en seizoensproducten en verschillende technieken. We maken ons druk om de plastic verpakkingen van ons eten – en terecht – maar staan we ook stil bij wat er in die verpakkingen zit? Hoeveel waarde hechten we echt aan de kwaliteit

Laatste nieuws

Het nieuwe STRRN Magazine verschijnt 16 oktober

Het magazine waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen. Voor deze editie van het STRRN magazine zijn wij afgereisd naar Texel. Een prachtig en bijzonder Bourgondisch eiland met een eigen cultuur, gewoontes en gebruiken. Het boegbeeld van culinair Texel is natuurlijk topchef Jef Schuur. Een eigenzinnige ondernemer, die samen met zijn vrouw

Laatste nieuws

3-sterrenrestaurant De Leest na 17 jaar dicht

Nog voor het einde van het jaar sluiten eigenaren Jacob Jan Boerma en Kim Veldman de deuren van het fameuze restaurant.   Restaurant De Leest opende zijn deuren in de zomer van 2002 en behaalde binnen 5 maanden de eerste Michelinster, een tweede Michelinster volgde in 2007 en uiteindelijk de grote Internationale erkenning: een derde Michelinster

Laatste nieuws

JACOB JAN BOERMA NIEUWE NJAM!-CHEF

De Belgische televisiezender Njam! is sinds kort ook in Nederland te zien en kondigde onlangs aan dat Nederlandse topchef Jacob Jan Boerma van sterrenrestaurants De Leest*** en The White Room* aan boord komt als één van de nieuwe Njam!-chefs. Njam! wil, net zoals in Vlaanderen, hun culinair platform graag in Nederland op de kaart zetten

Laatste nieuws

Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van Gastvrij Rotterdam opent op 23 september met een bijzonder gelegenheidsduo; Thérèse Boer, gastvrouw en sommelier van De Librije*** en Herman den Blijker, chef-kok en presentator. Het thema van Gastvrij Rotterdam is talent en talentontwikkeling met o.a. een toelichting op de WAB-wetgeving namens KHN, de kick-off wedstrijd van de jubileumeditie van Future

Laatste nieuws

Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw

Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw in Westfries Museum. Onder het motto “Proef de Gouden Eeuw” verzorgen chefkok Erwin Hendriks van NH Catering & Events en Onno Kokmeijer (twee michelinsterren) en founder van de Westfriese Tafel samen op 21 en 22 november een exclusief diner in de zeventiende-eeuwse Schutterijzaal van het