STRRN Magazine
Alles over de culinaire top van Nederland
Interviews, nieuws & achtergronden, reportages, recepten en veel meer.

      Cadeau voor nieuwe abonnees

2x 1/2 liter cadeau voor nieuwe abonnees!

Neem een abonnement op STRRN en ontvang een luxe
Valderrama Olijfolie geschenkset t.w.v. € 27,95 cadeau.

Nieuws

Recepten van sterrenchefs - Epoisses Nu in Brioche, kweepeer, eendenlever

Recept van Chef-kok Rogier van Dam – restaurant Lastage*, Amsterdam. Beschrijving van het gerecht: Epoisses Nu in Brioche, kweepeer en eendenlever. Voor dit gerecht gebruiken wij de Epoisses Nu van Bourgondisch Lifestyle. Epoisses Nu is een Epoisses-variant die niet lopend is en daardoor goed in stukjes is te snijden. Recept uit STRRN Magazine #4 Benodigde …

1...56789

                Ontvang  gratis STRRN UPDATES  

Je ontvangt  maandelijks STRRN-UPDATES
Geheel kosteloos en vrijblijvend,
Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven,
Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes,
    interviews, reportages, nieuws & achtergronden, recepten
en
    veel meer over de culinaire top van Nederland.


De week top 10 

WORD OOK ABONNEE!

Meest gekozen!

39,00

jaar
ABONNEMENT

✔ Toegang tot de STRRN Community
✔ Eenvoudig opzegbaar
✔ Digitaal beschikbaar

.

12,50

kwartaal
abonnement

Let op:
bespaar meer dan €20,- bij een jaarabonnement

✔ Ontvang ook de digitale editie
✔ Maandelijks opzegbaar
✔ Handig als je liever eerste een uitgave wilt proberen