STRRN Magazine 5 is uit!

De enige plek waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen.
 
Topinterviews met de culinaire top van Nederland. Nieuws & achtergronden, reportages, recepten en veel meer. (72 pagina's)

Lees verder >

Nieuws

Top-chef Lars van Galen kookt voor minima

Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant ’t Lansink*, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die het nu echt nodig hebben. Investeringsmaatschappij Infestos stelt alle benodigde ingrediënten beschikbaar. Door de tijdelijke sluiting van zijn restaurant als gevolg van de coronamaatregelen zitten zijn gehele keukenbrigade en medewerkers receptie en …

Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 13 -2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week. Deze week een greep uit de pre-corona periode van nummer één gerechten uit eerdere Top-10’s.   De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop …

1...56789

Wij houden je op de hoogte!
 Ontvang  gratis onze STRRN UPDATES  

✓ Je ontvangt STRRN-UPDATES 6x per jaar,
✓ Geheel kosteloos en vrijblijvend,
✓Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven,
✓Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes
✓ Interviews, reportages, nieuws & achtergronden, recepten 
    en veel meer over de culinaire top van Nederland.

De week top 10 

WORD OOK ABONNEE!

Meest gekozen!

39,00

jaar
ABONNEMENT

✔ Toegang tot de STRRN Community
✔ Eenvoudig opzegbaar
✔ Digitaal beschikbaar

.

12,50

kwartaal
abonnement

Let op:
bespaar meer dan €20,- bij een jaarabonnement

✔ Ontvang ook de digitale editie
✔ Maandelijks opzegbaar
✔ Handig als je liever eerste een uitgave wilt proberen