STRRN Magazine 4 - 2020 is nu verkrijgbaar!

De enige plek waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen.
 
Topinterviews met de culinaire top van Nederland. Nieuws & achtergronden, reportages, recepten en veel meer. (72 pagina's)

Lees verder >

Nieuws

Sterrenchef Ron Blaauw maakt exlusief menu voor Cook like a Chef

Het voorjaar komt eraan en om alvast de lentekriebels aan te wakkeren heeft top-chef Ron Blaauw (Ron Gastrobar*) een exclusieve 3-gangen Lente-liefdes menu voor thuis samengesteld. Liefde gaat door de maag. En dat is zeker zo bij het Lente-liefdes menu, speciaal samengesteld door topchef Ron Blaauw van Ron Gastrobar*. Het 3-gangen menu bestaat uit een …

Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone* Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone* in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan in interieurHet aan de Rotterdamse Meent gelegen restaurant Amarone* opent …

1...456...9
 

BLIJF OP DE HOOGTE  

Ontvang het gratis e-magazine!

✓ Je ontvangt het e-magazine 5x per jaar,
✓ het 100% kosteloos en vrijblijvend, 
✓Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven,
✓Wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes

De week top 10 

WORD OOK ABONNEE!

Meest gekozen!

39,00

jaar
ABONNEMENT

✔ Toegang tot de STRRN Community
✔ Eenvoudig opzegbaar
✔ Digitaal beschikbaar

.

12,50

kwartaal
abonnement

Let op:
bespaar meer dan €20,- bij een jaarabonnement

✔ Ontvang ook de digitale editie
✔ Maandelijks opzegbaar
✔ Handig als je liever eerste een uitgave wilt proberen