STRRN Magazine
Alles over de culinaire top van Nederland
Interviews, nieuws & achtergronden, reportages, recepten en veel meer.

      Cadeau voor nieuwe abonnees

2x 1/2 liter cadeau voor nieuwe abonnees!

Neem een abonnement op STRRN en ontvang een luxe
Valderrama Olijfolie geschenkset t.w.v. € 27,95 cadeau.

Nieuws

Een ware culinaire beleving: Four Hands Diner met François Geurds

‘Four’treffelijke culinaire beleving tijdens Four Hands Diner van François Geurds & Djailany van de Laarschot. Ruim 200 kilo passie, en minstens zoveel lef en creativiteit. Een veelbelovende aankondiging van een bijzondere avond. En een belofte die onze verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Tweesterrenchef François Geurds en upcoming chef Djailany van de Laarschot sloegen op zondag 23 augustus …

'Spicy Chef': nieuw kookboek van Sterrenchef Soenil Bahadoer

Verhalen en recepten uit de keuken van De Lindehof** In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de smaakpapillen van zijn gasten. Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams- Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend. Op zijn …

12345...9

                Ontvang  gratis STRRN UPDATES  

Je ontvangt  maandelijks STRRN-UPDATES
Geheel kosteloos en vrijblijvend,
Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven,
Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes,
    interviews, reportages, nieuws & achtergronden, recepten
en
    veel meer over de culinaire top van Nederland.


De week top 10 

WORD OOK ABONNEE!

Meest gekozen!

39,00

jaar
ABONNEMENT

✔ Toegang tot de STRRN Community
✔ Eenvoudig opzegbaar
✔ Digitaal beschikbaar

.

12,50

kwartaal
abonnement

Let op:
bespaar meer dan €20,- bij een jaarabonnement

✔ Ontvang ook de digitale editie
✔ Maandelijks opzegbaar
✔ Handig als je liever eerste een uitgave wilt proberen