fbpx

WORD ABONNEE! En ontvang een door topchef Dennis Kuipers gesigneerd exemplaar!

Het magazine waar je de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen. In dit nieuwe nummer van STRRN magazine hebben wij een uitgebreid interview met sterrenchef Dennis Kuipers van restaurant Vinkeles* en vertellen vader en zoon, Erik en Juliën van Loo, van restaurant Parkheuvel** over hun samenwerking en toekomstplannen. Verder specials over kaviaar, sherry en bijzondere Nederlandse kazen. Topchef Dennis van den Belt (Het Roode Koper*) vertelt over zijn hobby als trombonist, Thomas van Santvoort (Flicka*) presenteert zijn Signature Dish en nog veel meer. Totaal 80 pagina’s. 

 

Nieuws.

Sterrenchef Moshik Roth Jurylid NLSE finale Bocuse D'or

Moshik Roth​, chefkok bij tweesterrenrestaurant &moshik in Amsterdam, is jurylid bij de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. Dat maakte voorzitter van Bocuse d’Or Nederland Soenil Bahadoer vandaag bekend. In de komende weken worden deze juryleden een voor een bekendgemaakt. Moshik Roth is chefkok bij sterrenrestaurant &Moshik** in Amsterdam. Hij verhuisde van Israël naar Nederland toen …

 
Elke week het beste van de sterren?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

De week top 10. 

WORD ABONNEE! En ontvang een door topchef Dennis Kuipers gesigneerd exemplaar!

De actie verloopt over

Meest gekozen

29,00

1-JARIG ABONNEMENT

LANCERINGS ACTIE:
Geen €39,- maar slechts €29,-

✔ 4x per jaar STRRN Magazine
✔ Toegang tot de STRRN community
✔ Eenvoudig opzegbaar 
✔ Digitaal beschikbaar

.

10

het laatste nummer

Let op:
bespaar meer dan €10,- bij een jaarabonnement

✔ 1x de meeste recente uitgave van STRRN Magazine
✔ Ontvang ook de digitale editie