Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 36 – 2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chefkok Ralph Hermans (Rantrée*) met een prachtige combinatie van Langoustine & Noordzee krab en chefkok Tonny Berendsen (De Kromme Dissel *) met een fraaie gepocheerde oester.

Langoustine & Noordzee krab – chefkok Ralph Hermans – Rantrée* Maastricht.

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Jan Marrees (Marrees *), Chris Naylor (Vermeer*), Luc Kusters (Bolenius*), Edwin Soumang (ONE*), Martin Kruithof (De Lindenhof**) en Ronald van Roon (Calla’s*).

Op nummer twee deze week de bijzondere oesters van chefkok’s Erik & Juliën van Loo (Parkheuvel**) en op nummer één de creatie met tonijn van chefkok Jermain de Rozario (De Rozario*).

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

Overzicht Michelin sterrenrestaurants

Abonneren

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *