Cook Like a Chef breidt uit met menu’s van topchef Edwin Vinke

Cook Like a Chef heeft in samenwerking met topchef Edwin Vinke twee frisse zomerse gerechten toegevoegd aan haar assortiment.

Dat wordt genieten deze zomer. De twee nieuwe gerechten zijn een feest van zilte Zeeuwse smaken ontwikkeld door topchef Edwin Vinke van de Kromme Watergang**.

Edwin plukt de zeegroenten voor deze menu’s in de mooie natuurgebieden van Zeeland. Bekende soorten als zeekraal en lamsoor, maar ook zeemelde, codium, schorrekruid en eikenwier zijn verwerkt in de dinerboxen.

Er kan gekozen worden uit een 4-gangenmenu met een mooie combinatie van zeesla met sashimi van zeebaars en een hoofdgerecht van tarbot.  Daarnaast een bijzonder 3 gangen vegetarisch menu met Edwin’s signature dish: de rookwortel.

De nieuwe menu’s:
4-gangenmenu 
– Iburi sashimi zeebaars
– Rookwortel (Rooted Rebel
– Zeeuwse tarbot
– Citroen-merengue-taart met Zeeuws fruit

3-gangenmenu, vegetarisch
– Rookwortel (Rooted Rebel)
– Zilte aardappel met zeegroenten
– Citroen-merengue-taart met Zeeuws fruit

        

De dinerboxen van De Kromme Watergang zijn nu te bestellen voor bezorging vanaf vrijdag 3 juli.

Overige menu’s van topchefs:
– Driegangenmenu van Ron Blaauw (Ron Gastrobar*)
– Drie- en vijfgangenmenu van Jonnie Boer (De Librije***)
– Het “Kaviaar eitje” van Jonnie Boer (De Librije***)
– Driegangenmenu van Brass Boer
– Driegangenmenu van Menno Post (Olivijn*)
– Vier- en vijfgangenmenu van Erik van Loo (Parkheuvel**)
– Cook Like a Chef driegangen vegetarisch menu, ontwikkeld door Maik
Kuijpers (voormalig chef van De Librije) en Eric Pekel

Voor meer informatie: CookLikeaChef

Neem nu een abonnement op STRRN Magazine!

Bekijk hier de inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *