Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 25-2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Sander Spruijt (De Burgemeester *) met een prachtige ravioli van Rucola, Iberico en het fraaie zalmgerecht van chef-kok Servais Tielman (Beluga Loves You *).  

                         Zalm-chefkok Servais Tielman-Beluga Loves You*

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Jan Marrees (Marrees*), Jeroen Brouwer (De Loohoeve*), Fred Mustert (Fred**), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**), Henrie van der Heijden (Vista*) en Soenil Bahadoer (De Lindehof**).

Op nummer 2 de prachtige Mossel van chefkok Nico Boreas (Sabero**) en op nummer 1 chefkok Joris Bijdendijk (RIJKS*) met zijn bijzondere Sint-Jakobsschelp.

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.


Het nieuwe STRRN Magazine is uit!

Bekijk hier de inhoud.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *