Thuis dineren met sterrenchef Paul Kappé

Zelf een sterrenmenu op tafel zetten? Dat klinkt als een hele uitdaging. Met de dinerbox van Sterrenchef Box is dit voor iedereen binnen handbereik. Ook als je nauwelijks kookervaring hebt. 

Bij Sterrenchef Box kun je kiezen uit dinerboxen van topchefs Rogier van Dam (Lastage*), Rutger van der Weel (Katseveer*), Lars van Galen (’t Lansink*) en Paul Kappé (Monarh*).

Wij gaan aan de slag met de dinerbox van Paul Kappé. De dinerbox wordt mooi op tijd en gekoeld bezorgd. Het ziet er allemaal keurig verzorgt uit. Dit merk je al bij het uitpakken van de box: alle ingrediënten zijn vers en netjes verpakt. Er staat duidelijk aangegeven wat er in de verpakkingen zit.

4-gangen
Elke gang is netjes verpakt in herbruikbare plastic dozen met daarin alle benodigde ingrediënten. Voor de bereiding is een overzichtelijk stappenplan bijgeleverd. Deze wordt ondersteund met korte en duidelijke instructie-video’s. We hoeven eigenlijk alleen nog maar de “finishing touch” te doen, de topchefs hebben al het werk al voor ons gedaan. Per gang zijn we zo’n 20 minuten bezig. Het is super leuk om te doen. Stap voor stap maken we het bord op met de meest fantastische ingrediënten die je als thuiskok vaak zelf niet in huis hebt. Het eindresultaat is dan ook verrassend, een ware smaakbeleving! Alle 4 gangen waren top, mooi op elkaar afgestemd en  in precies de juiste hoeveelheden.

Je realiseert je wel dat je voor het vak van topchef wel heel bijzondere talenten en  vaardigheden moet bezitten. Complimenten Paul!

Ook een keer proberen? Ga naar de website van Sterrenchef Box


Het nieuwe STRRN Magazine is uit!
Bekijk hier de inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *