Topchef en Beluga-baas Servais Tielman opent tweede restaurant in Maastricht

Servais Tielman, patron-cuisinier en eigenaar van Beluga Loves You* opent medio volgende maand zijn tweede restaurant in Maastricht.

Flavourz by Servais gaat het nieuwe restaurant heten. Gasten kunnen er terecht voor zowel ‘comfortfood’ als ‘streetfood’ zoals het restaurant het zelf noemt, waaronder burgers, zeevruchten of een Caesar salade. Flavourz serveert daarnaast ook ontbijt en lunch.

‘Culinair ga ik met dit concept op wereldreis’, aldus de door Michelin met een ster bekroonde chef. ‘We gebruiken top ingrediënten van dezelfde leveranciers als bij Beluga Loves You*. Het zijn gerechten waarvoor iemand mij wakker zou mogen maken.’

Twan Janssen, momenteel sous-chef bij Beluga Loves You, wordt de chef-kok van Flavourz by Servais. Gerben Roetert, die al twaalf jaar deel uitmaakt van het team van Beluga Loves You, krijgt de leiding in het restaurant.

Beluga 10 weken dicht
Vanwege waterproblemen gaat Beluga 10 weken dicht. ” De heropening staat gepland op 1 augustus.

Flavourz by Servais is gevestigd aan de Spoorweglaan 2, Maastricht – flavourzbijservais.com


Het nieuwe STRRN Magazine is uit!
Bekijk hier de inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *