THUIS KOKEN MET TOP-CHEF EDWIN VINKE

Tweesterrenchef Edwin Vinke kan niet stoppen met koken. Zijn restaurant De Kromme Watergang** in Hoofdplaat is nu al bijna twee weken verplicht gesloten vanwege het coronavirus.

Edwin is een van die mensen die het beste van de huidige situatie willen maken. ‘We hebben allemaal opeens tijd over. Ik wilde iets doen en kwam op het idee om dagelijks een eenvoudig en toegankelijk gerecht te maken en deze te delen op ons Youtube kanaal. Inmiddels hebben zich hier al zo’n 1000 mensen op geabonneerd. Iedere dag om twaalf uur uploadt Edwin een nieuwe video.

In de video’s neemt hij uitgebreid het recept door en laat hij stap voor stap zien hoe je het gerecht bereidt. ‘Ik kook alleen super gezonde gerechten met veel groentes. Dat is super belangrijk in deze tijd .’

Elke dag kookt Edwin een nieuw recept, dat kan van alles zijn. Van spaghetti tot zuurkool en van nasi tot een heerlijke stamppot. Vandaag laat hij zien hoe je een super lekkere hotspot (Peekluts) kunt bereiden:

In het STRRN Magazine van april hebben wij een uitgebreid interview met Edwin over zijn passies en de samenwerking met Pascal Jacobs, de zanger van BLØF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *