Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 12 -2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Ondanks dat de restaurants zijn gesloten hebben toch nog fraaie gerechten van de topchefs gespot op de social media.

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer van chef-kok Ron Blaauw (Ron Gastrobar*) met een fraaie ‘Crepe Cake’ en de mooie ‘Tartaar van Wagyu rundvlees’ van chefkok Jonathan van Zandbergen (Merlet*). 

                                  ‘Crepe Cake’ – Ron Blaauw (Ron Gastrobar*) – Amsterdam


Verder in deze top-10 de chef-kok’s Erik & Juliën van Loo (Parkheuvel**), Fred Mustert (restaurant Fred**),  Thijs Berkers (Oonivoo*), Rik Jansma (Basiliek*), Servais Tielman (Beluga loves you*) en Dennis Jong (Soigné*).


Op nummer twee chef-kok Robin van de Bunt (De Leuf*) met een gerecht met de titel ‘Never Stop’. Op nummer één deze week chef-kok Peter Gast met zijn ‘Mysterous’ gerecht.

Kortom kijk & geniet!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *