De Parels van Texel

Texel heeft veel te bieden. Nergens vind je zoveel eerlijke streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan het beroemde Texelse lamsvlees, de beste schapenkazen, Texels bier, kruidenbitters, verse asperges. Alles met nadruk op kwaliteit en respect voor de natuur. Een voorproefje uit de nieuwe editie van het STRRN magazine:

Klik hier om lekker te bladeren door de parels van Texel
uit de derde editie van STRRN Magazine.

Als je in de buurt van de Waddenzee verblijft, hoef je zeker niet om te komen van de honger; het voedsel ligt er gewoon voor het oprapen. Hier kwamen wij achter tijdens onze wandeling langs het Wad chef-kok Joram Timmerman van Het Kook Atelier in Den Burg.

Geldig tot 1 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *