Kleurijke Sterrenchefs week 31 -2019

Terugblik op een kleurrijke week in Amsterdam met kleurrijke gerechten van onze Sterrenchefs

Dit overzicht is samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Mike Cornelissen (Rijnzicht*) met zijn mooie ‘Macarel cevice’ en de ‘Tuna Tartar Horns’ van chefkok Raoul Meuwese (Bridges*) (

Tuna Tartar Horns

Verder in dit speciale overzicht de chef-kok’s Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**), Lucas Rive (Lucas Rive*), Rob van der Veeken (De Karpendonkse Hoeve*), Margo Reuten (Da Vinci*), Jacob Jan Boerma (De Leest***), Thijs Berkers (Oonivoo*), Sidney Schutte (Spectrum**) en Jannis Brevet (Inter Scaldes***).

Kortom kijk & geniet!

Kleurrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *