Tweede uitgave STRRN Magazine nu verkrijgbaar.

PERSBERICHT

Vanaf vandaag is de tweede uitgave van het nieuwe STRRN Magazine volop verkrijgbaar, hét magazine waar je de Sterrenchefs in de keuken echt leert kennen.

In deze 80 pagina’s dikke uitgave van STRRN Magazine een uitgebreid interview met sterrenchef Dennis Kuipers van restaurant Vinkels* in Amsterdam en vertellen vader en zoon, Erik en Juliën van Loo, van Restaurant Parkheuvel** over hun samenwerking en toekomstplannen. 

Verder in deze uitgave:

  • Verslag van het unieke evenement Chefs at the Parc welke eind mei plaatsvond op Parc Broekhuizen in Leersum.
  • Nederlandse kazen: lees alles over de lekkerste kazen van eigen bodem.
  • Sterrenchef Dennis van den Beld over zijn passie voor een bijzonder instrument.
  • Thomas van Santvoort (Flicka*) de nieuwbakken Michelin sterrenchef presenteert zijn Signature Dish.
  • The Art of Eating: een prachtige fotoshoot met bijzondere lepels.
  • Sterrenrestaurant De Kromme Dissel bijna 50 jaar op rij een Michelinster.
  • Aan de slag met de heerlijke Carabineros van de BBQ, een recept van de chef-koks Thomas Diepersloot en Robert Poel (Voltaire*) . 
  • De miskende parel uit Andalusië: Karel de Graaf vertelt je alles over sherry.
  • Uit liefde voor smaak: Alles over kaviaar door Imperial Heritage.
  • En natuurlijk het laatste nieuws.

Neem nu een abonnement en ontvang een door SVH Meesterkok Dennis Kuipers gesigneerd exemplaar! 

STRRN Magazine

STRRN Magazine is een uitgave van Sterrenrestaurants Media, hét mediaplatform voor Michelin sterrenrestaurants en sterrenchefs. STRRN magazine verschijnt 4x per jaar. Abonnees ontvangen STRRN zowel in print als digitaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *